Sheldrick wildlife trust

Sheldrick Wildlife Trust houdt zich bezig met het beschermen en redden van olifanten. Deze prachtige dieren worden vaak gedood voor hun slagtanden, die grote sommen geld waard zijn. Elk jaar sterven 35.000 olifanten door toedoen van stropers. Maar stropers zijn niet het enige probleem, de natuurlijke leefomgeving van olifanten krimpt omdat wij mensen steeds meer uitbreiden.

Deze twee factoren resulteren in veel verweesde olifantjes. Als deze kalfjes niet gered worden, hebben ze geen kans om te overleven. Dit is waar de Sheldrick Wildlife Trust om de hoek komt kijken. Zij vangen verweesde olifanten op en geven ze een veilige plek om op te groeien, voordat ze worden vrijgelaten in een van hun beschermde gebieden om ze weg te houden van stropers.

Het doel van de Sheldrick Wildlife Trust is om weesolifanten te redden en ze een veilige toekomst te geven, en om stroperij te stoppen door beschermde natuurgebieden te creëren. Als je een sieraad koopt, steun je hun doel en geeft je de olifanten een veilige toekomst!

Wil je nog steeds meer weten? Klik hier!

Winkelwagen
Scroll naar boven