The pollinators

De Pollinators richten zich op het onderhouden van onze bijen. Door de chemicaliën die in de landbouw worden gebruikt, hun snel krimpende leefgebied en de klimaatverandering sterven er steeds meer bijenvolken. We kunnen het ons niet veroorloven om zoveel bijen te verliezen, ze namelijk spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven.

Zonder bijen zou 1/3 van ons voedsel niet of nauwelijks bestaan. Dingen als appels, komkommers, tomaten en amandelen zouden bijna volledig verdwijnen. Het is uiterst belangrijk dat we de bijen in leven houden en de bijenpopulaties herstellen. Zonder hen zouden zowel wij als veel dieren moeite hebben om te overleven en zouden grote delen van het ecosysteem instorten.

Het doel van The Pollinators is de verdwijning van bijenvolken een halt toe te roepen. Dit doen ze door het zaaien en verspreiden van bloemzaadjes door heel Nederland om mensen bewust te maken en te stimuleren onze aarde te helpen. Als je een sieraad koop steun je hun doel en ga je het uitsterven van de bijen tegen!

Wil je nog steeds meer weten? Klik hier!

Winkelwagen
Scroll naar boven