Trees for All

Trees for All zet zich in om de excessieve vernietiging van bossen een halt toe te roepen en bomen te herplanten. We gebruiken veel hout in ons dagelijks leven, tafels, stoelen, huizen, papieren, enz. worden er allemaal van gemaakt. Zonder dat velen van ons het beseffen, worden ook grote bossen gekapt om plaats te maken voor wijken en landbouw.

We verliezen momenteel 17 voetbalvelden vol bomen per minuut! Daar moet verandering in komen. Bossen bieden onderdak voor een groot deel van de dieren op aarde en produceren iets wat essentieel is voor het overleven van bijna alles op aarde, zuurstof. Des te meer bomen verdwijnen, des te minder gefilterde, schone lucht. Vooral met vervuilende industrieën en smogproblemen in grote steden zijn bomen van cruciaal belang voor ons milieu. Toch kappen we ze nog steeds in grote hoeveelheden omdat we ons leefgebied uitbreiden.

Het doel van Trees for all is om over de hele wereld bomen te planten om de CO2-uitstoot te compenseren. Dit zorgt voor een betere leefomgeving voor mens en dier en meer biodiversiteit. Als je een sieraad koopt steun je hun doel en help je mee om bomen te planten voor een schonere aarde!

Wil je nog steeds meer weten? Klik hier!

Winkelwagen
Scroll naar boven