Refund en retour beleid

Wij hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop! Bent je toch niet helemaal tevreden? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Let op! Voeg altijd een briefje met je ordernummer en naam toe aan je retourzending.

Hoe retourneren?

Meld je retourzending aan door een e-mail te sturen naar info@braceletsforcharity.nl. Vermeld hierin: jouw naam, het artikel of de artikelen die je wilt retourneren/ruilen en de reden van retournering. Stuur de retourzending via PostNL (retourkosten zijn voor eigen rekening) naar onderstaand adres:

Bracelets for Charity retour
Zoudtlandlaan 34
4706WG Roosendaal
Nederland

RETOURNEREN

Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten en donaties) wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort, mits het artikel niet beschadigd of gedragen is en in de originele verpakking zit. Bracelets for Charity heeft het recht om geretourneerde artikelen te weigeren wanneer niet aan de voorwaarden is voldaan.

Als je artikel beschadigd is bij aankomst dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons te melden. Als wordt vastgesteld dat het een fabricagefout is, zal het product worden gerepareerd of vervangen zonder kosten. Houd er rekening mee dat de garantie vervalt als een defect wordt veroorzaakt door onjuist of onzorgvuldig gebruik van het product.

Winkelwagen
Scroll naar boven