Verzending

Bestellingen worden normaal gesproken binnen 1 – 4 dagen verzonden. Zodra jouw pakketje vertrekt, ontvang je hierover een e-mail. Alle bestellingen worden verzonden via brievenbuspost, dus je hoeft niet thuis te blijven.

Nederland & België

Bestellingen met een waarde van €50 of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen tot en met 6 artikelen bedragen de verzendkosten €1,95 in NL en €2,95 voor BE. Voor bestellingen van meer dan 6 artikelen bedragen de verzendkosten €4,50 in NL en €4,95 voor BE.

Europa (Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken en Oostenrijk)

Bestellingen uit bovenstaande landen worden boven de €75 gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €75 bedragen de verzendkosten €4,95. Douaneheffingen en belastingen zijn voor rekening van de klant.

Rest van Europa

Bestellingen binnen de rest van Europa worden boven de €75 gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €75 bedragen de verzendkosten €6,95. Douaneheffingen en belastingen zijn voor rekening van de klant.

Internationaal

Bestellingen buiten Europa worden boven de €100 gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €100 bedragen de verzendkosten €11,95. Douaneheffingen en belastingen zijn voor rekening van de klant.

Winkelwagen
Scroll naar boven